Infecții ale pielii

4

O infecție fungică, numită și micoză, este o boală a pielii cauzată de o ciupercă. Există milioane de specii de ciuperci. Ei trăiesc în murdărie, pe plante, pe suprafețele de uz casnic și pe piele. Uneori, ele pot duce la probleme ale pielii, cum ar fi erupții cutanate sau umflături. Tipuri de infecții fungice. Infecții fungice ale pielii se poate întâmpla oriunde pe corpul tau. Unele dintre cele mai frecvente sunt Picior de atlet, jock mâncărime, pecingine, și infecții drojdie. Piciorul atletului, numit și tinea pedis, este o infecție fungică a piciorului.

Ciupercile cresc cel mai bine în locuri calde, umede, cum ar fi pantofi, șosete, piscine, vestiare și dușuri publice. Acestea sunt adesea găsite în vara și în climat cald, umed. Se întâmplă mai des la persoanele care poartă pantofi strânși, care nu își schimbă șosetele transpirate și care folosesc băi publice și piscine. Diagnosticul piciorului atletului.

Jock Itching

1Nu toate picioarele mâncărime, solzoase sunt cauzate de o ciupercă. Medicul dumneavoastră vă poate îndepărta un pic de piele și o poate privi la microscop pentru a verifica o altă afecțiune.Tratamentul piciorului atletului. Este posibil ca medicul dumneavoastră să vă administreze medicamente antifungice pe care să le aplicați pe piele sau, în cazuri severe, un alt tip de tratament pe cale orală. Asigurați-vă că vă păstrați picioarele curate și uscate. Prevenirea piciorului sportivului. Pentru a nu obține piciorul sportivului, purtați sandale de duș în zonele publice de duș, purtați pantofi care vă lasă picioarele să respire și spălați-vă picioarele în fiecare zi cu apă și săpun. Uscați-le bine și folosiți o pulbere de picior de calitate.

Jock Mâncărime. Un tip de ciuperca numit tinea provoacă jock mâncărime. Infecția este cunoscută și sub numele de tinea cruris. Tinea iubește zonele calde, umede, cum ar fi organele genitale, coapsele interioare și fesele. Infecțiile se întâmplă mai des în timpul verii sau în climă caldă și umedă. Jock mâncărime este o erupție roșie, mâncărime, care este adesea în formă de inel. Simptomele de jock mâncărime includ.

Mâncărime, senzație de arsură sau arsură la nivelul abdomenului sau coapsei. O erupție roșie, circulară, cu margini ridicate. Roșeață la nivelul bustului sau coapsei. Descuamarea, descuamarea sau crăparea pielii. Jock mâncărime diagnostic .De obicei, medicii îl pot diagnostica după cum arată și unde se află pe corpul tău. S-ar putea uita la o mostră de piele la microscop pentru a fi siguri.Jock mâncărime tratament. Păstrați zona afectată curată și uscată. Over-the-counter medicamente antifungice pot trata cele mai multe cazuri de jock mâncărime.

Medicament antifungic conform instrucțiunilor

2În cazuri severe, medicul dumneavoastră ar putea avea nevoie să vă dea o cremă pe bază de rețetă. Indiferent de tratamentul dvs., asigurați-vă că. Spălați și uscați zona cu un prosop curat. Utilizați medicamentul antifungic conform indicațiilor. Schimbați hainele – în special lenjeria de corp-în fiecare zi. Pecingine. Ringworm, numit și tinea corporis, nu este un vierme, ci o infecție fungică a pielii. Este numit pentru erupții cutanate sale în formă de inel cu o margine de lichidare, vierme-ca. Este viermele contagios. 

Ringwormul se poate răspândi prin contact direct cu persoane sau animale infectate. Puteți, de asemenea, ridica-l de pe haine sau mobilier. Căldura și umiditatea pot ajuta la răspândirea infecției.Simptome de vierme. Ringworm este o durere roșie, circulară, plată, care se poate întâmpla împreună cu pielea solzoasă. Partea exterioară a durerii poate fi ridicată în timp ce pielea din mijloc pare normală. Patch-urile sau inelele roșii se pot suprapune.

Tratamentul implică de obicei medicamente antifungice

3Diagnosticul de vierme. Medicul dumneavoastră poate diagnostica viermele pe baza simptomelor dumneavoastră. S-ar putea întreba dacă ați intrat în contact cu persoane sau animale infectate. Ei ar putea, de asemenea, să ia probe din zonă și să le privească la microscop pentru a fi siguri. Tratamentul Ringworm. Tratamentul implică de obicei medicamente antifungice pe care le puneți pe piele. S-ar putea să utilizați o cremă fără prescripție medicală, cum ar fi în cazuri mai severe, este posibil să aveți nevoie de medicamente pe bază de rețetă pentru a vă pune pe piele sau pentru a lua pe cale orală.

Infecții Cu Drojdie. Drojdie infecții ale pielii sunt numite candidoză cutanată. Un tip de ciupercă numită candida provoacă aceste infecții atunci când crește prea mult. Infecțiile cu drojdie nu sunt contagioase. Infecțiile sunt cele mai frecvente în zonele calde, umede, încrețite ale corpului, inclusiv axile și inghinala. Acestea se întâmplă adesea la persoanele obeze sau care au diabet. Persoanele care iau antibiotice prezintă, de asemenea, un risc mai mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *