Exerciții pentru ameliorarea durerii articulare

4

Dacă sunteți unul dintre cei aproape 4 milioane de australieni și 500.000 de neozeelandezi care suferă de dureri articulare, știți cât de dificile pot fi sarcinile de zi cu zi. Din fericire, dreptul de un fel de exercițiu poate calma o parte din durerea ta. Încercați aceste mișcări pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți gama de mișcare și să creșteți flexibilitatea, ceea ce poate face ca sarcinile de zi cu zi să pară mai ușoare. Asigurați-vă că discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a începe orice nou program de exerciții fizice. Constatați că aveți dureri articulare atunci când mergeți, stați sau stați în picioare.

Durerea articulară poate afecta multe zone diferite ale corpului, inclusiv genunchii, gleznele, șoldurile, umerii, mâinile și degetele. Dacă trăiți cu dureri articulare cronice din afecțiuni precum artrita sau o leziune din trecut, cel mai probabil aveți limitări și restricții de mobilitate.

Tratament regenerativ al durerii articulare

1Tratamentele de ultimă oră pentru medicina regenerativă oferite în centrul nostru medical oferă soluții naturale de calmare a durerii pe termen lung, care vizează cauza principală a durerilor articulare. O articulație este o zonă în care două capete osoase se întâlnesc pentru a oferi mișcare. Articulațiile dvs. sunt compuse din oase și separate de cartilaj care servește ca amortizare pentru aceste oase adiacente. Semnele și simptomele articulațiilor dureroase includ rigiditatea articulațiilor și căldura locală, umflarea sau sensibilitatea.

În loc să optați pentru o intervenție chirurgicală pentru a îndepărta și înlocui articulațiile deteriorate cu articulații artificiale, alegeți metodele noastre naturale. Medicul nostru folosește tehnici de tratare a durerilor articulare regenerative care valorifică abilitățile naturale de vindecare ale corpului pentru a reduce durerea și inflamația cronică, degenerarea inversă a articulațiilor și restaurarea țesuturilor rănite pentru a vă crește mobilitatea.

Tratamentul Durerii Articulare. Terapia cu plasmă bogată în trombocite este un tratament excelent pentru repararea articulațiilor cronice degenerative, ligamentelor și leziunilor tendoanelor. PRP este o concentrație de trombocite, bogată în factori de creștere și alte celule vindecătoare, derivată din sângele dumneavoastră. Aceste trombocite concentrate au rezervoare de proteine bioactive care sunt vitale pentru repararea și regenerarea țesuturilor.

Ameliorează durerile articulare

2Beneficiile factorilor de creștere includ stimularea vindecării în tendoane și ligamente, țesut conjunctiv și cartilaj pentru ameliorarea durerilor articulare peste tot. Îngrijirea chiropractică vă poate ajuta, de asemenea, să vă ușurați durerea. Ajustările manuale ajută la îmbunătățirea flexibilității și a gamei de mișcare. Ajustările coloanei vertebrale scad, de asemenea, presiunea din articulații pentru a crește tonusul și forța musculară. Clinica noastră holistică joint relief oferă, de asemenea, sfaturi dietetice și nutriționale pentru a ajuta la gestionarea durerii.

De ce mă doare articulațiile? Articulațiile dureroase pot fi cauzate de o boală care afectează oricare dintre ligamentele sau tendoanele din jurul articulațiilor. Bolile autoimune precum lupusul pot afecta ligamentele, cartilajul și oasele din articulații. Artrita sau inflamația articulară este o cauză comună a articulațiilor dureroase. Mai mult, durerea articulațiilor apare de obicei din cauza rănilor precum răsucirea unei glezne în timpul activității fizice. Dacă aveți dureri la genunchi, dureri la nivelul degetelor sau dureri la nivelul mâinilor, înainte de a opta pentru o intervenție chirurgicală de înlocuire a articulațiilor, vizitați practica noastră medicală de ultimă generație.

Planul de tratament trebuie adaptat

3Modesto Physical Medicine oferă tratamente fără medicamente celor din Modesto, Stockton, Escalon și orașele din jur.  Pentru a afla mai multe despre opțiunile noastre non-chirurgicale de terapie regenerativă pentru ajutor rapid fără intervenție chirurgicală și riscurile și complicațiile asociate acesteia, contactați-ne astăzi. Oferim consultații gratuite fără riscuri, fără obligații.

Durerea afectează pe toată lumea în mod diferit, astfel încât planul dvs. de tratament trebuie să fie adaptat nevoilor dvs. individuale, cu îndrumare din partea membrilor echipei noastre medicale calificate și cu experiență. Având grijă de articulații devreme poate ajuta la atenuarea o serie de probleme care altfel s-ar putea ciuma pe măsură ce îmbătrânești, probleme care ar putea avea un impact profund nu doar asupra mobilității, ci asupra sănătății tale generale. Iată cinci sfaturi pentru a vă proteja articulațiile  și cartilajul care le susține-pe măsură ce îmbătrâniți

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *